Rouwwerk

Afscheid nemen, wat de omstandigheden ook zijn is zwaar en lastig. Wij helpen u graag om met het mooiste bloemwerk afscheid te nemen van uw dierbare.

“Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering”

Gelieve graag een dag van te voren bestellen
Bezorgen buiten Katwijk, Rijnsburg & Valkenburg?
Neem telefonisch contact op: 071 4015021

Rouwboeket Rouwstuk bestellen 

Een rouwboeket bestellen is makkelijk. U hoeft de deur niet meer uit en kunt op uw gemak thuis op de bank of op uw werk tussendoor online rouwboeketten bestellen. Bert van der Meij bloemen heeft een ruim assortiment, u heeft dus volop keuze. Traditioneel zijn rouwboeketten in de vorm van een ovaal of druppel, maar het is ook mogelijk een rouwboeket in een andere vorm te laten uitvoeren. De keuze is aan u. Wanneer u een passend rouwboeket heeft gekozen geeft u bij het bestellen aan wanneer de uitvaart plaatsvindt en waar en wanneer u het rouwboeket wilt laten bezorgen. Bert van der Meij zorgt voor een rouwboeket van topkwaliteit en die op tijd wordt bezorgd.  

Rouwboeket met lint

Bij een rouwboeket wordt ook vaak een lint besteld. Dit biedt u de mogelijkheid nog enkele laatste, mooie afscheidswoorden te richten aan de overledene en nabestaanden. Het vinden van de juiste woorden is niet altijd even makkelijk, Bert van der Meij geeft u bij het bestellen van het rouwboeket met rouwlint ook een aantal tips. Uiteraard kunt u ook alleen namen op het rouwlint vermelden

Facebook
Instagram