Over ons

De drie broers
De drie broers Bert, Anthon en Jan Willem van der Meij leiden het familiebedrijf met trots. Bij ons staat de familieband centraal, en dat merk je in alles wat we doen.
Dagelijks staan we met een gepassioneerd team voor je klaar, om van de meest verse bloemen de meest prachtige creaties te maken.
Of het nu gaat om een verjaardag, bedankje, geboorte of zomaar een bloemetje, wij zijn er voor je. En dat doen we al sinds 1962.

Ontmoet ons team

Anthon van der Meij
Ik ben Anthon. In het centrum hart van Katwijk op de Princestraat ben ik te vinden. Mijn liefde voor bloemen, interieur en decoratie schittert door in elke bos die mijn winkel verlaat.
Terwijl mijn broers het water verkennen met hun boten, vind je mij op het terras. 'Waarom voorbij varen als je ook op het terras kunt zitten?'
Bert van der Meij
Hi, ik ben Bert, op de Varkevisserstraat ben ik te vinden, waar ik met trots ons familiebedrijf vertegenwoordig. Samen met mijn broer Anthon ga ik regelmatig naar de veiling in Aalsmeer om de beste en meest verse planten in te kopen voor onze klanten.
In mijn vrije tijd vaar ik graag. Recentelijk heb ik nog een reden om te glimlachen: ik ben sinds kort trotse opa geworden.
Jan Willem van der Meij
Ik ben Jan Willem, een vertrouwd gezicht op het bruisende Hoornesplein. Dagelijks koop ik verse bloemen in op de veilingklok. Mijn passie voor bloemen drijft me om de meest kwalitatief hoogwaardige bloemen tegen een scherpe prijs te kopen.
In mijn vrije tijd hou ik van varen en wielrennen en geniet ik van momenten met vrienden en familie, waarin we samen herinneringen maken die een leven lang meegaan.
Brenda de Weger
Hi, ik ben Brenda en sta in de winkel op het Hoornesplein. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Bert van der Meij.
Als verkoopster vind ik het heel erg belangrijk dat de klant tevreden is met zijn of haar aankoop. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om de klant te laten stralen. Ik woon sinds kort samen met mijn vriend in Katwijk! In mijn vrije tijd hou ik ervan om samen met mijn vriend en vriendinnen uit eten te gaan.
Deveny van der Scheer
Ik ben Deveny, dagelijks rij ik op mijn Vespa vanuit Leiden naar de leukste bloemenwinkel van Katwijk, waar ik met veel plezier werk.
Maar liefst 9 jaar ben ik werkzaam bij Bert van der Meij op locatie Princestraat. Hier werk ik zij aan zij met Anthon.
We houden van een grapje en zijn zeer aan elkaar gewaagd. Als hij er niet is, mis ik hem best een beetje. Mijn passie voor bloemen heb ik meegekregen in mijn opleiding.
Marie Louise de Mol
Hi, ik ben Marie Louise, woonachtig in Katwijk. Sinds 2020 werk ik op de Varkevisserstraat - een gezellige winkel in een leuke buurt!
Ik heb een passie voor bloemen en planten. Daarnaast is een tevreden klant voor mij belangrijk! In de zomer ben ik te vinden op het strand. Zwemmen in zee hoort daar uiteraard ook bij! Verder reis ik graag en heb ik al het een en ander van de wereld gezien.

Sinds 1962

Zestig jaar terug, handelde de heer Van der Meij senior nog vanaf een bakfiets vol bloemen in Haarlem.
Tegenwoordig, een generatie verder, heeft Bert van der Meij zijn stempel gedrukt met drie bloemenwinkels in Katwijk.

Dagelijks kopen wij verse bloemen in op de veilingklok

Schermafbeelding 2021-09-29 171326

Elke dag kopen wij zelf vers op de bloemenveiling in

Niet voor zomaar iemand

Of het een bloemetje voor je buurvrouw, echtgenote of jezelf is, wij maken de best passende creatie. Zeker niet voor zomaar iemand.

Oneindig veel mogelijkheden

Oneindig veel mogelijkheden

Zakelijk bloemen bestellen

Een medewerker die jarig is, een nieuwe samenwerking of iets goed te maken met een klant? Een bos bloemen sturen kan voor iedere gelegenheid. Neem contact op en bestel jouw zakelijke bloemen.

Bloemenabbonnement

Heb je weleens gedacht aan een bloemen abonnement? Iedere week leveren wij een vers bloemetje bij jou af. Een bloemetje gezellig voor op de balie/receptie of bij jou thuis op tafel. Stuur ons een mail en wij regelen de rest!

Facebook
Instagram