Retourbeleid

Retourneren van Bloemen & planten

Bert van der Meij geeft garantie op de verkoop van haar producten. Als klant ben je gerechtigd om zonder opgaaf van redenen gedurende 14 dagen te ontbinden (“Bedenktijd”). Alleen gelden hiervoor belangrijke uitzonderingen. In afwijking tot de bedenktijd van 14 dagen is wettelijk bepaald dat je als klant geen herroepingsrecht toekomt bij de koop van producten die snel bederven of verouderen (zoals bloemen & planten). Helaas kunnen wij daar geen retournering & terugbetalingen van garanderen.

Schade, retourneren & ruilen

Wil je je gekochte artikel terugsturen? Dat kan. Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden.

Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na levering als retour aanmelden via bloemsierkunstbertvandermeij@gmail.com.

Na het aanmelden/mailen van je retour heb je 14 dagen om je product retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan in een deugdelijke verpakking.

Tijdens de bedenktijd dient u als klant zorgvuldig om te gaan met de ontvangen producten en bijbehorende verpakkingen. Indien er van de herroepingsrecht gebruik wordt gemaakt, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk is – in de originele staat en verpakking, binnen 14 dagen na het verlopen van de bedenktijd aan Bert van der Meij conform de gegeven instructies retour worden gestuurd. De instructies kunt u per mail bloemsierkunstbertvandermeij@gmail.com opvragen, wij zullen u vriendelijk te woord staan binnen 24 uur op werkdagen.

Een product kan worden geretourneerd aan het volgende adres: Bert van der Meij, Hoornesplein 115-117, 2221BE, Katwijk aan Zee.

Kosten retourneren

Retourneringen van producten kunnen worden geretourneerd op eigen kosten, dit in verband met het minimaliseren van retourneringen en verzendingen voor het milieu en de duurzaamheid van de samenleving. Wel kan het product ook in de winkel worden afgegeven als retour. Zodra het product in goede staat bij ons binnen is, inclusief bijbehorende verpakkingen wordt het bedrag volledig terugbetaald binnen 14 dagen.

Facebook
Instagram