Workshopinformatie
Hoe gaat het in zijn werking?

Online workshops

Bert van der Meij organiseert jaarlijks workshops die te bestellen zijn om gezellig thuis met een club vrienden te volgen op de laptop, tablet of mobiele telefoon. De workshop kan je bij ons bestellen online of op locatie. Wij zorgen dat de online workshoppakket wordt opgestuurd of dat je deze op kunt halen op locatie.

In het workshoppakket ontvang je alle benodigdheden, inclusief iets lekkers. Ook ontvang je een link waarop je de workshop instructievideo kunt bekijken. Onze collega legt de workshop enthousiast uit, waardoor de video leuk is om naar te kijken. Het is een unieke ervaring die je simpel weg – gewoon lekker thuis kunt bekijken. Hoe deed hij/zij dat ook alweer? Zo nodig kun je de instructie video terugspoelen op eigen tijd, om nog even de instructies goed te bekijken.

Workshop op locatie

Bert van der Meij organiseert workshops op locatie. Daarbij kom je bij ons op locatie Bert van der Meij in het Heen te Katwijk (Heerenweg 1D, 2222AM, Katwijk – Nederland). Er worden een aantal dagen beschikbaar gesteld waaruit je kan kiezen om deel te nemen aan de workshop – op de zelf uit gekozen datum. Het enigste wat je mee hoeft te nemen zijn eventueel een snoeischaar. Heb je deze niet? Dat is zeker ook geen probleem. Stap voor stap wordt alles uitgelegd. Daarbij is er altijd de gelegenheid om vragen te stellen onder het genot van een hapje, drankje en een gezellig muziekje. Wij hebben er nu al helemaal zin in !

Wanneer de datums beschikbaar zijn? Reserveer dan direct via de Website of in een van onze winkels een plek, want vol=vol!

Een speciale georganiseerde workshop in gedachten?
Neem gerust contact met ons op

Facebook
Instagram