Kerstworkshop

Zin om creatief aan
de slag te gaan?

Of zoek je een orgineel kerstcadeau voor je collega, vriend of vriendin? Geef een workshop cadeau !

Vanwege het doorslaand succes starten wij weer met de online kerstworkshop. Je kunt bij ons terecht op de website voor een online workshop pakket of kunt bij ons op locatie terecht

Zin om creatief aan
de slag te gaan?

Of zoek je een orgineel kerstcadeau voor je collega, vriend of vriendin? Geef een workshop cadeau !

Vanwege het doorslaand succes van vorig jaar! Komen binnenkort weer de online kerstworkshop pakketten op de website.

De kerstworkshop is leverbaar vanaf
23 november.

Een kerstuitje en cadeau in één doos

Geven, Beleven & Genieten

BLOEMEN BEZORGEN KATWIJK

Wij hebben er heel veel zin in en brengen het workshop gevoel gezellig bij jou in de huiskamer. Doe daarom gezellig mee!

Hoe gaat het in zijn werk?

Hoe gaat het in zijn werk?

Het enige wat je nodig hebt is een tablet/telefoon of laptop en natuurlijk internet verbinding. We hebben de workshop opgenomen, de link bevindt zich in het pakket. Je hoeft hiervoor niets te installeren. Tijdens de workshop kan je te alle tijden vragen stellen.

Bij vragen:
071-4080776
071-4015021
071-4026443

Elke stap doen we met je mee. We laten je van alles zien, maar je bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat je wilt gebruiken of maken voor je eigen kerststuk.

Wat je nodig hebt; een tablet/telefoon of laptop en natuurlijk internet verbinding. Wij hebben er zin in en maken er een gezellige workshop van met alles erop en eraan!

Omdat je wellicht de smaak te pakken hebt en nog verder wilt experimenteren, kun je het kerststuk na de workshop gewoon op je eigen tempo verder afmaken en zo nodig de video opnieuw afspelen.

Elke stap doen we met je mee. We laten je van alles zien, maar je bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat je wilt gebruiken of maken voor je kerststuk.

Omdat je wellicht de smaak te pakken hebt & nog verder wilt experimenteren, kun je het kerststuk na de workshop gewoon op je eigen tempo verder afmaken en zo nodig de video opnieuw afspelen.

Wij hebben er heel veel zin in en brengen het kerstgevoel bij jou in de huiskamer.

Schermafbeelding 2021-11-01 175704
Schermafbeelding 2021-11-01 175650

Positieve ervaringen !

5/5
Gister de online kerstworkshop gevolgd van Bert van der Meij. Super blij met het resultaat! En natuurlijk een gezellige avond gehad! 🌲🎅
Chantal
Jan willem en team hartstikke bedankt voor deze leuke online workshop.. van de Glazige Kerst!!! Wij hebben er enorm van genoten.. en de stukken zijn super gaaf geworden!! Bedankt Henriette en Coby het was weer bere gezellig
Leja

Kerstworkshop voor moeders & kids

Veelgestelde vragen

Volg ons op Socials & blijf op de hoogte

Facebook
Instagram